Naprednikurs Java programiranja

Upis grupe MART 2017 u toku!
Ostalo je 7 slobodnih mesta.

Napredni kurs programiranja u Javi


kurs programiranja novi sad

Zašto napredni kurs?


Ukoliko ste savladali osnove programiranja u Javi vreme je da nadogradite svoje znanje uz najkvalitetnije stručnjake koji su tu za Vas kako bi Vam na najkvalitetniji i najbrži način preneli svoje znanje i olakšali napredovanje i usavršavanje programiranja u Java programskom jeziku. Kurs je pripremljen tako da znanje stečeno pohađanjem osnovnog kursa veoma lako nadogradite i samostalno počnete da izrađujete aplikacije u Javi.O kursu


Napredni kurs programiranja namenjen je i prilagođen polaznicima koji imaju osnovno znanje iz programiranja u Java programskom jeziku ili su završili osnovni kurs kod nas. U nastavku teksta možete pročitati kompletan program naprednog kursa programiranja.
Predviđeno vreme trajanja kursa je pet nedelja, tri puta nedeljno u večernjim terminima od po dva sata. Svakom polazniku je obezbeđen laptop računar na kome može pratiti predavanje, štampana literatura po kojoj se radi kurs kao i USB memorija na kojoj projekte sa časa može nositi kući da vežba. Formiraju se grupe sa malim brojem polaznika kako bi predavači mogli svakom od njih kvalitetno da se posvete i prenesu svoje znanje što je moguće bolje.
PRIJAVI SE NA KURSViše informacija možete dobiti putem telefona 065/30-40-335 ili 021/300-50-75 u terminu od 10h do 18h ili nam pišite preko sajta KONTAKT FORMA


kurs programiranja
  • 23.4.2019. UPIS U TOKU Upis grupe Maj 2019 na kurs osnove programiranja je u toku, prijavi se na vreme!
  • 15.6.2017. UPIS U TOKU Upis grupe Septembar 2017 na kurs osnove programiranja je u toku, prijavi se na vreme!
  • 8.4.2017. UPIS U TOKU Upis grupe JUN 2017 na kurs osnove programiranja je u toku, prijavi se na vreme, ostalo je još malo mesta!
  • 8.12.2016. UPIS U TOKU Počinjemo sa formiranjem grupe polaznika za kurs WEB dizajna (HTML, CSS, JavaScript) ... više informacija na stranici Web dizajn kurs i na Facebook stranici
  • 14.11.2016. Počinje upis polaznika na Android kurs - Prijavi se na vreme - Više o kursu pročitaj ovde
  • 13.11.2016. Sutra startuje prva grupa polaznika na kursu Web dizajna
  • UPIS U TOKU Upis prve grupe na Android kurs je u toku, prijavi se na vreme, broj mesta je ograničen!

Termin početka kursa


Napredni kurs Java programiranja počinje 25.3.2017.
UPIS JE U TOKU!

Potrebno predznanje

Neophodno je poznavanje osnova Java programiranja

Cena kursa

Cena kursa je 24 000 RSD i moguće je plaćanje u ratama do početka kursa

NEMOJ ČEKATI - PRIJAVI SE ODMAH!

Odaberi kurs na koji želiš da se prijaviš, popuni formu i pošalji. Neko iz našeg tima će te kontaktirati da potvrdi tvoju prijavu.


PROGRAM – kurs programiranja

Završni test (izrada Java aplikacije)

Nakon završetka kursa polaznicima će biti izdato uverenje o završenom kursu iz određene oblasti kao i mogućnost da u svoj CV upišu i projekat na kome su radili tokom pohađanja kursa.

 

KONTAKT

Futoška 21, 21000 Novi Sad
+381 64 3 288 288
Radno vreme: od 10h do 18h

PICO škola programiranja @ 2019. Sva prava su zadrzana. Zabranjeno kopiranje sajta i/ili sadrzaja bez dozvole.